WordPress tips

Initialt var WordPress ett verktyg för utveckling av bloggar men på senare år har det kommit att bli till ett komplett CMS med extremt stor användarvänlighet. Man finner med lätthet addons som är gratis. Detta verktyg är open source och detta skapar enorma förutsättningar för anpassning för kunden.

Det finns idag en rad bra sidor för olika typ av information kring det mesta inom data, it och teknik. Vi vill ge dig en riktigt enkel och givande sida där informationen samlas och läses på ett spännande och givande vis för teknik ska vara roligt även om det är mer djupgående information om till exempel datorer eller IT-lösningar som ibland kan beskrivas och upplevas som extremt krångligt.

Visst är det så att misstag kan bli dyra men framförallt så gäller det ju att veta att man gör allting på rätt sätt och att man finner en seriös kund som kan ta över verksamheten eller bli till en bra partner. Innan man annonserar sitt företag till salu så bör man alltså åtminstone se till att få gratis rådgivning där man kan se om företagsmäklaren kanske kan bli ett bra alternativ för en smidigare affär.

När man skall jobba professionellt som artist finns det inga som helst krav på att man skall ha någon specifik utbildning eller förkunskap. Allt handlar om vad man kan prestera och vad publik och musikindustri tycker. Samtidigt kan man ha stor glädje av att ha gått scenskola eller musikhögskola innan man ger sig i kast med att springa till någon audition eller släpper en skiva.

Vi insåg att det var riktigt dåligt beställt på internet vad gäller pålitliga svenska källor inom detta område och att det behövde finnas en verklig kvalitetssajt. Nu när collegium.se i princip är startklar så inser vi att det här kommer att bli till stor hjälp för den som vill utnyttja sin tid bättre än att ägna timmar åt att söka information online och som helst vill läsa på svenska.

Sidan du just nu besöker är skapad med WordPress som är ett innehållshanteringssystem. En fördel med WordPress är att det finns en väldigt stor användarbas som utvecklar plug-ins som tar hand om det mesta. Många webbhotell erbjuder automatisk installation av WordPress vilket gör det enkelt att komma igång. WordPress används av de flesta.